donderdag 6 juni 2013

No sweet!

Heel trots intruduceert www.kidsfinest.nl een nieuw kindermerk! Nosweet is een "brand new" merk op de Europese kinderkleding markt. Ze zijn alles behalve "sweet". Roze kleurtjes, hartjes, bloemetjes of sterretjes zijn in het assortiment van Nosweet niet te vinden.


Het was liefde op het eerste gezicht tussen KidsFinest.nl en Nosweet. De luxe, super zachte en stoere kleding, hebben wij natuurlijk eerst op onze kinderen getest.

Wat maakt Nosweet extra speciaal? Ze zijn dubbel organisch. Vanaf het moment dat het katoen groeit tot dat hij op tafel ligt, heeft hij geen contact met pesticide of een andere chemische stoffen. De verf die Nosweet gebruikt voor het printen is ook zonder schadelijke stoffen. alles is goed gekeurd door Global Organic Textile Standard (GOTS).

De stoere kinderkleding van Nosweet is verkrijgbaar in verschillende patronen die je met elkaar kan combineren. De patronen en ontwerpen zijn minimalistisch. Zachte, visueel antrekkelijke kleding van Nosweet is stijlvol, speels en uitgewerkt tot in de kleinste details.


Nosweet is te koop bij www.kidsfinest.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten